Інгредієнти для приготування: Консервований яблучний сік
- яблука - 3 кг,
- вода - 2 л,
- цукор - 1,5 кг.
Як приготувати Консервований яблучний сік
- Яблука розріжте на чотири частини, видаліть серцевину і покладіть в блендер.
- Відіжміть сік, нагрійте до 85 °C і відразу ж охолодіть. Процідіть сік через марлю або дрібне ситечко. Проціджений сік ще раз нагрійте до 90 °C, додайте цукор і нагрійте до повного розчинення цукру, повільно помішуючи.
- Розлийте сік в стерилізовані банки і щільно закрийте кип’яченими кришками. Банки з яблучним соком поставте на кришки, залиште в прохолодному місці і накрийте теплою ковдрою. У такому стані залиште банки до повного охолодження соку.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Солянка з грибами
- Варення з кабачків і кураги
- Варення з обліпихи з шипшиною
- Консервовані білі гриби
- Кулінарний рецепт полуничного варення