Консервований яблучний сік

Консервований яблучний сік

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Дешево

Інгредієнти для приготування: Консервований яблучний сік

  • яблука - 3 кг,
  • вода - 2 л,
  • цукор - 1,5 кг.

Як приготувати Консервований яблучний сік

  1. Яблука розріжте на чотири частини, видаліть серцевину і покладіть в блендер.
  2. Відіжміть сік, нагрійте до 85 °C і відразу ж охолодіть. Процідіть сік через марлю або дрібне ситечко. Проціджений сік ще раз нагрійте до 90 °C, додайте цукор і нагрійте до повного розчинення цукру, повільно помішуючи.
  3. Розлийте сік в стерилізовані банки і щільно закрийте кип’яченими кришками. Банки з яблучним соком поставте на кришки, залиште в прохолодному місці і накрийте теплою ковдрою. У такому стані залиште банки до повного охолодження соку.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал