Консервований желейний салат з перцю і помідорів

Консервований желейний салат з перцю і помідорів

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Консервований желейний салат з перцю і помідорів

  • помідори - 2 кг,
  • болгарський перець - 1 кг,
  • цибуля - 0,5 кг,
  • желатин - 30 г,
  • зелень і червоний гострий перець - за смаком.
  • Маринад на 1 л води:
  • сіль - 1 ст. ложка,
  • цукор - 2 ст. ложки,
  • оцтова есенція (9 %) - по 1 ч. ложці (неповної) на кожну 0,5 л банку.

Як приготувати Консервований желейний салат з перцю і помідорів

  1. Перець поріжте півкільцями. Помідори – великими часточками. Поріжте цибулю. Овочі змішайте. Додайте порізану зелень, перемішайте.

  2. На дно кожної баночки насипте по 2 ч. ложки желатину. Розкладіть салат по баночках, добре утрамбовуючи.

  3. Приготуйте маринад, закип’ятивши воду з сіллю і цукром. Залийте в банки. Дайте салату постояти пару хвилин.

  4. Стерилізуйте 10 хвилин. У кожну баночку влийте оцет. Закатайте банки, переверніть і закутайте.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал