Нові рецепти

Салат із капустою та морквою по-корейськи

Рівень складності:Легко
Кількість порцій:4
Час приготування:60 хв.
Інгредієнти

Інгредієнти:

Перейти до рецепту Приховати інгредієнти

Злакові оладки з печерицями та копченим курячим стегенцем

Рівень складності:Легко
Кількість порцій:4
Час приготування:60 хв.
Інгредієнти

Інгредієнти:

  • Суміш злакових пластівців "Три злаки" -0,5 склянки.
  • Вода або овочевий чи курячий бульйон -1,25 склянки.
  • Печериці -250 грамів.
  • Стегенце куряче капчене -1 штука.
  • Цибуля ріпчаста -1 штука.
  • Олія соняшникова рафінована - 4 столові ложки.
  • Сметана жирна не кисла -1 столова ложка.
Перейти до рецепту Приховати інгредієнти

Рубіновий торт

Рівень складності:Легко
Кількість порцій:6
Час приготування:180 хв.
Інгредієнти

Інгредієнти:

  • Для бесквіту:
  • Мука -350гр.
  • Цукор -300гр.
  • Какао -25гр.(1ст.л.)
  • Яйця -3 шт.
  • Розпушувач -2ч.л.
  • Сода -1ч.л.
  • Сметана(10-15%) -280мл
  • Барвник червоний(порошком або гелевий)
  • Олія -300мл.
  • Для крему:
  • Білок - 3 шт.
  • Цукор -150гр.
  • Для глазурі:
  • Шоколад чорний -100гр.
  • Молоко -30мл.
  • Масло вершкове -15гр.
  • Для прикраси:
  • Ягоди малини та полуниці
Перейти до рецепту Приховати інгредієнти

Персиковий джем з ревенем та коньяком

Рівень складності:Легко
Кількість порцій:8
Час приготування:60 хв.
Інгредієнти

Інгредієнти:

  • персики - 1 кг,
  • ревінь -10 стебел,
  • цукор -500 г,
  • желфікс 2:1 -1 упаковка,
  • коньяк -50 г.
Перейти до рецепту Приховати інгредієнти

Компот з аґрусу “Мохіто”

Рівень складності:Легко
Кількість порцій:6
Час приготування:60 хв.
Інгредієнти

Інгредієнти:

  • аґрус -350 г,
  • цукор -1 склянка,
  • лимон -2 кружечки,
  • м'ята.
Перейти до рецепту Приховати інгредієнти
Аджика з помідорів та горіхів

Аджика з помідорів та горіхів

Рівень складності:Легко
Інгредієнти

Інгредієнти:

  • помідори -3 кг,
  • перець чилі -2 шт.,
  • болгарський перець -500 г,
  • волоські горіхи -500 г,
  • часник -300 г,
  • чорний мелений перець -2 ст. ложки,
  • цукор -2 ст. ложки,
  • сіль -1 ст. ложка,
  • зелень за смаком,
  • зерна коріандру і хмелі-сунелі до смаку.
Перейти до рецепту Приховати інгредієнти
Баклажани в аджиці з яблуками

Баклажани в аджиці з яблуками

Рівень складності:Легко
Інгредієнти

Інгредієнти:

  • баклажани -5 кг,
  • цибуля -4 шт.,
  • морква -4 шт.,
  • болгарський перець -4 шт.,
  • яблука -3-4 шт.,
  • часник -50-100 г,
  • гострий перець -1 стручок,
  • томатний сік -2 л,
  • оцет -1 склянка,
  • цукор -2 склянки,
  • олія -1 склянка,
  • сіль -2 ст. ложки з верхом.
Перейти до рецепту Приховати інгредієнти
Кулінарний журнал Кулінарний журнал