camcumgirls
«Копчена» скумбрія

«Копчена» скумбрія

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: «Копчена» скумбрія

  • скумбрія (свіжоморожена) - 3 шт.,
  • сіль - 3 ст. ложки,
  • цукор - 1,5 ст. ложки,
  • чай (чорний, сухий) - 2 ст. ложки,
  • цибулиння - 2 жмені.

Як приготувати «Копчена» скумбрія

  1. Рибу почистіть, помийте, видаліть голови і хвости.
  2. Приготуйте розсіл. У каструлю з 1 л води додайте сіль, цукор, чай і лушпиння цибулі. Доведіть воду до кипіння, охолодіть і процідіть. Залийте рибу приготованим розсолом. Риба повинна «коптитися» 4 дні при кімнатній температурі або в холодильнику. Кожен день вранці і ввечері перевертайте рибу.
Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал