
Короп, запечений у духовці
Рівень складності:
Елементарно
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
4
Час приготування:
40 min
Інгредієнти для приготування: Короп, запечений у духовці
- короп (ціла свіжа риба): 1 кг
- лимон: 1шт.
- приправа для риби та сіль за смаком, листя салату, базилік та кріп для оздоблення
Як приготувати Короп, запечений у духовці
Готуємо так:
- Рибу помити, випотрошити, почистити, відрізати голову та хвіст. З половини лимона вичавити сік, а другу половину залишити для оздоблення.
- Зовні і всередині злегка натерти коропа сіллю, полити лимонним соком, посипати приправою для риби.
- Деко застелити папером для випічки або змастити олією, викласти коропа й зробити кілька поперечних надрізів. Запікати в духовці при середній температурі 20-25 хвилин до повної готовності риби. Гарячого коропа викласти на тарілку й оздобити листям салату, базиліком, зеленню кропу та шматочками лимона.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Рибні котлети
-
Картопляні зрази з грибами та сиром
-
Гарбузові котлети з фаршем
-
Шашлик із яловичини, маринований у вині
-
Котлети з грибами