Короп, запечений у духовці

Короп, запечений у духовці

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 min

Інгредієнти для приготування: Короп, запечений у духовці

  • короп (ціла свіжа риба): 1 кг
  • лимон: 1шт.
  • приправа для риби та сіль за смаком, листя салату, базилік та кріп для оздоблення

Як приготувати Короп, запечений у духовці

Готуємо так:

  1. Рибу помити, випотрошити, почистити, відрізати голову та хвіст. З половини лимона вичавити сік, а другу половину залишити для оздоблення.
  2. Зовні і всередині злегка натерти коропа сіллю, полити лимонним соком, посипати приправою для риби.
  3. Деко застелити папером для випічки або змастити олією, викласти коропа й зробити кілька поперечних надрізів. Запікати в духовці при середній температурі 20-25 хвилин до повної готовності риби. Гарячого коропа викласти на тарілку й оздобити листям салату, базиліком, зеленню кропу та шматочками лимона.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал