Короп, запечений у сметані з часником

Короп, запечений у сметані з часником

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 60 min

Інгредієнти для приготування: Короп, запечений у сметані з часником

  • короп - 1 кг,
  • сметана - 400 г,
  • цибуля - 1 шт.,
  • часник - 3 зубці,
  • лимон і зелень кропу - за смаком,
  • сіль і чорний мелений перець - за смаком,
  • соняшникова олія - для поливання.

Як приготувати Короп, запечений у сметані з часником

  1. Свіжого коропа почистіть, випотрошіть і ретельно помийте. Натріть з усіх боків чорним меленим перцем і сіллю.

  2. Цибулю почистіть і дуже дрібно поріжте. Половину цибулі викладіть на деко, застелене фольгою. На цибулю викладіть рибу. Всередину і наверх риби покладіть залишився цибулі.

  3. Змастіть коропа сметаною і щільно загорніть у фольгу.

  4. Запікайте в нагрітій до 180-200 °С духовці до рум’яної скоринки. Через 30 хвилин після початку запікання відкрийте фольгу, полийте рибу соняшниковою олією з подрібненим часником і зеленню кропу.

  5. При подачі на стіл прикрасьте рибу подрібненою зеленню і оформіть скибочками лимона.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал