Інгредієнти для приготування: Кошички з шоколадним мусом і черешнею
- шоколад - 1,5 плитки,
- 2 яєчних жовтки,
- цукор - 50 г,
- вершки (30-35 % жирності) - 200 г,
- черешня - за смаком.
Як приготувати Кошички з шоколадним мусом і черешнею
-
На водяній бані розтопіть 0,5 плитки шоколаду, змастіть ним силіконові формочки для кексів і поставте в холодильник до повного застигання.
-
Приготуйте мус. Жовтки і цукор збийте міксером до утворення густого крему. Додайте розтоплену на водяній бані 1 плитку шоколаду і збийте в однорідну масу.
-
Окремо збийте вершки і змішайте з яєчно-шоколадною масою.
-
На дно шоколадних кошиків викладіть черешню (без кісточок). За допомогою кулінарного шприца видавіть мус.
-
За бажанням прикрасьте кошички черешнею, змоченою в топленому шоколаді.
Рецепт приготування страви від кондитера ресторану «Лівий берег» Аліни Лукасевич.
Залишити відповідь
Одна відповідь до Кошички з шоколадним мусом і черешнею
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Цікавий рецепт. Виглядає як в кращих ресторанах, а на справді дуже легкий в приготуванні. Десерт підійде до будь якого свята в вашій родині. Він такий пухкий, повітряний і смачний. А головне він шоколадний. Більшість жінок полюбляє шоколад. А ось особисто я, черешню хоч і полюбляю, але замінила б її на вишню.