Кошички з шоколадним мусом і черешнею

Кошички з шоколадним мусом і черешнею

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Кошички з шоколадним мусом і черешнею

  • шоколад - 1,5 плитки,
  • 2 яєчних жовтки,
  • цукор - 50 г,
  • вершки (30-35 % жирності) - 200 г,
  • черешня - за смаком.

Як приготувати Кошички з шоколадним мусом і черешнею

  1. На водяній бані розтопіть 0,5 плитки шоколаду, змастіть ним силіконові формочки для кексів і поставте в холодильник до повного застигання.

  2. Приготуйте мус. Жовтки і цукор збийте міксером до утворення густого крему. Додайте розтоплену на водяній бані 1 плитку шоколаду і збийте в однорідну масу.

  3. Окремо збийте вершки і змішайте з яєчно-шоколадною масою.

  4. На дно шоколадних кошиків викладіть черешню (без кісточок). За допомогою кулінарного шприца видавіть мус.

  5. За бажанням прикрасьте кошички черешнею, змоченою в топленому шоколаді.

     Рецепт приготування страви від кондитера ресторану «Лівий берег» Аліни Лукасевич.

     

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Одна відповідь до Кошички з шоколадним мусом і черешнею

  1. Цікавий рецепт. Виглядає як в кращих ресторанах, а на справді дуже легкий в приготуванні. Десерт підійде до будь якого свята в вашій родині. Він такий пухкий, повітряний і смачний. А головне він шоколадний. Більшість жінок полюбляє шоколад. А ось особисто я, черешню хоч і полюбляю, але замінила б її на вишню.

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал