Котлети из риби та креветок

Котлети из риби та креветок

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 50 min

Інгредієнти для приготування: Котлети из риби та креветок

  • очищені креветки: 170 г.
  • філе риби : 500 г
  • цибуля: 200 г.
  • яйце: 1 шт.
  • мелений кумин: 1/3 ч. ложки
  • білий перець: /3 ч. ложки
  • паприка: 1 ч. ложка
  • борошно: 2-3 ст. ложки

Як приготувати Котлети из риби та креветок

Готуємо так:

  1. Філе нарізати і прокрутити разом з креветками і цибулею через м’ясорубку.
  2. Додати спеції, яйце, сіль за смаком і перемішати.
  3. Сформувати з фаршу невеликі котлети. Обвалять в борошні і обсмажити з двох боків до рум’яної скоринки. Подавати з будь-яким гарніром.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал