
Котлети из риби та креветок
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
4
Час приготування:
50 min
Інгредієнти для приготування: Котлети из риби та креветок
- очищені креветки: 170 г.
- філе риби : 500 г
- цибуля: 200 г.
- яйце: 1 шт.
- мелений кумин: 1/3 ч. ложки
- білий перець: /3 ч. ложки
- паприка: 1 ч. ложка
- борошно: 2-3 ст. ложки
Як приготувати Котлети из риби та креветок
Готуємо так:
- Філе нарізати і прокрутити разом з креветками і цибулею через м’ясорубку.
- Додати спеції, яйце, сіль за смаком і перемішати.
- Сформувати з фаршу невеликі котлети. Обвалять в борошні і обсмажити з двох боків до рум’яної скоринки. Подавати з будь-яким гарніром.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Запечена картопля “Пелюстки”
-
Запіканка з гарбузом і сиром
-
Паштет-рулет
-
Холодний чай зі спеціями
-
Салат з буряка з курячою печінкою