Котлети з петрушки

Котлети з петрушки

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 35 min

Інгредієнти для приготування: Котлети з петрушки

  • петрушка: 300 г.
  • масло: 2 ст. ложки
  • яйця: 3 шт.
  • борошно: 3 ст. ложки
  • зелена цибуля: півпучка
  • панірувальні сухарі : 50 г

Як приготувати Котлети з петрушки

Готуємо так:

  1. Пропустити через м’ясорубку листя петрушки, підсмажити з маслом, додати трохи порізаної зеленої цибулі і знову підсмажити. Дати масі вистигнути.
  2. В масу вбити яйця, всипати борошно і сіль, все перемішати, сформувати котлети, обваляти в сухарях, посмажити з двох боків.
Залишити коментар

Залишити відповідь до Ліда Скасувати відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Відповіді до Котлети з петрушки

  1. Чудовий рецепт, раджу всім господиням взяти його на замітку, ніжні котлети і прям реально тануть у роті. Мій чоловік здивувався , так як звик до звичайних котлет, але йому сподобалося, дитина теж у захваті, думаю таке блюдо у мене буде часто на столі, тільки єдине я робила перший раз, форма у мене котлет не надто приваблива вийшла, але головне зміст.

  2. Та це ж справжня вітамінна бомба! Цікаво, вони не дуже “мучні”? Мені до складу цих котлет ще якийсь інгредієнт хочеться додати. Але, якщо добавити, наприклад, картоплю пюре, це вже буде зовсім інша страва.
    Спробую, люблю корисну їжу. Може брата вдасться обдурити, його вітамінами у натуральному вигляді не запхаєш :).

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал