camcumgirls
Ковбаса домашня смажена

Ковбаса домашня смажена

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 8
Час приготування: 90 min

Інгредієнти для приготування: Ковбаса домашня смажена

  • свинина (шийна частина): 1 кг
  • сало: 100 г
  • молоко або вершки 10%: 100 мл
  • часник: 1 головка
  • сіль: 1 ч. л.
  • промиті свинячі кишки: 50 г.
  • перець, коріандр:

Як приготувати Ковбаса домашня смажена

Готуємо так:

1. М’ясо і сало порізати дрібними кубиками, додати молоко, сіль, перець, коріандр і вимішувати руками (навіть вибивати), поки м’ясо не стане клейким (не менше 15-20 хв.). Залишити фарш на годину маринуватися, додати часник і ще раз ретельно вимішати.

2. Кишки вимочити у воді і ретельно промити. На м’ясорубку зі спеціальною насадкою для ковбаси одягнути кишку (майже повністю) і повільно наповнити її фаршем. Кінці кишки зав’язати ниткою, а саму кишку перекрутити, формуючи ковбаски потрібної довжини.

3. Підсолену воду закип’ятити, зменшити вогонь і варити ковбасу протягом 15-20 хв., слідкуючи, щоб відвар не кипів. Готову ковбасу обсмажити в смальці до золотистого кольору або викласти на змащений смальцем лист і запекти в духовці, попередньо не відварюючи.

* Кишка повинна бути наповнена не надто туго, тому що тріскатиме під час готування, але й без повітряних пухирців. Якщо утворився пухирець, слід проколоти його зубочисткою.

Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал