Козинаки

Козинаки

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Дешево
Кількість порцій: 8
Час приготування: 30 min

Інгредієнти для приготування: Козинаки

  • горіхи волоські: 100 г.
  • арахіс: 100 г.
  • мед бджолиний: 250 г.
  • цукор: 50 г.

Як приготувати Козинаки

Готуємо так:

  1. Подрібнити горіхи. В каструлі змішати мед з цукром. Поставити на плиту, кип’ятити 15 хв. Всипати в медовий сироп подрібнені горішки та перемішати. Вилити суміш в емальований посуд та розрівняти. Через 10 хв. нарізати на порційні шматки та поставити в холодильник на 10 хв.
  2. Щоб дістати козинаки, потрібно посуд з ними поставити в миску з гарячою водою на кілька хвилин.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал