Крабові палички в пивному клярі

Крабові палички в пивному клярі

Рівень складності: Складно
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 6
Час приготування: 60 min

Інгредієнти для приготування: Крабові палички в пивному клярі

  • крабові палички – 200 г,
  • гриби мариновані – 200 г,
  • сир плавлений – 200 г,
  • борошно – 100 г,
  • яйця – 2 шт.,
  • майонез – 80-100 г,
  • пиво – 70 мл,
  • вода – 70 мл,
  • часник – 3-4 зубці,
  • лимонний сік – 1 ч. ложка,
  • олія – для смаження,
  • перець та сіль – за смаком.

Як приготувати Крабові палички в пивному клярі

1. Мариновані гриби дрібно порізати. Плавлений сир натерти на тертці. Часник почистити і пропустити через часникодавку. З’єднати гриби, плавлений сир та часник, додати майонез і добре перемішати.

2. Крабові палички акуратно розгорнути, викласти всередину сирно-грибну начинку і знову згорнути.

3. Яєчні білки акуратно відділити від жовтків і покласти в холодильник. Жовтки розтерти з сіллю та перцем, долити до них воду та пиво і злегка збити вінчиком. Поступово додати до жовтків просіяне борошно, розтираючи, щоб не було грудочок.

4. В охолоджені білки додати лимонний сік і збити їх у густу піну. Збиті білки акуратно вмішати в тісто для кляру. Встановлення систем опалення у Львові.

5. Фаршировані крабові палички вмочувати у кляр і смажити в гарячій олії до утворення рум’яної скоринки з обох боків. Викладати їх треба на серветку, щоб стік зайвий жир.

6.  Тісто для кляру має бути густиною як на оладки. Якщо тісто виходить занадто рідке або занадто густе, треба додати трохи борошна або води.

Вмочувати крабові палички у кляр найкраще за допомогою дерев’яних зубочисток. Переклавши крабові палички в пивному клярі на сковороду, зубочистки слід обережно витягнути. Якщо наколювати їх на виделку, утвориться багато дірочок. Також незручно їх вмочувати у кляр, тримаючи на виделці чи лопатці, оскільки палички можуть розгортатися, а начинка буде висипатися.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал