Крем-салат з ікри

Крем-салат з ікри

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Вище середнього
Кількість порцій: 8
Час приготування: 15 min

Інгредієнти для приготування: Крем-салат з ікри

  • ікра (минтаю, тріски чи іншої риби): 250 г
  • черствий білий хліб (м'якуш): 500 г
  • молоко: 1 склянка
  • оливкова олія: 1 склянка
  • цибуля: 1 шт.
  • часник: 1-2 зубчики
  • лимонний сік: з двох лимонів
  • чорний мелений перець та сіль: за смаком
  • маслини, шматочки огірка та помідора: для оздоблення

Як приготувати Крем-салат з ікри

Готуємо так:

  1. Черствий хліб залити молоком, а тоді добре відтиснути. Цибулю та часник почистити і подрібнити.
  2. З’єднати ікру, замочений хліб, цибулю та часник і збивати блендером на середній швидкості до утворення однорідної маси. Поступово влити у масу оливкову олію та лимонний сук, продовжуючи її збивати. Купити штори на замовлення Львів
  3. Викласти крем-салат на тарілку і оздобити маслинами, шматочками огірка та помідора.

* Також цей крем можна використати як пасту для бутербродів, начинку для яєць, або ж подати його, фігурно витиснувши на крекери чи чіпси.

Черствий хліб у цьому рецепті можна замінити картопляним пюре.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал