Крем-суп з ікрою

Крем-суп з ікрою

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Вище середнього
Кількість порцій: 6
Час приготування: 30 min

Інгредієнти для приготування: Крем-суп з ікрою

  • курячий бульйон - 1,5 л,
  • картопля - 4 шт.,
  • цибуля-порей (біла частина) - 3 шт.,
  • оливкова олія - 3 ст. ложки,
  • сметана - 200 г,
  • пармезан - 100 г,
  • червона ікра - 6 ст. ложок,
  • зелень, сіль та перець - за смаком.

Як приготувати Крем-суп з ікрою

  1. Картоплю почистити і порізати невеликими шматочками. Цибулю-порей помити і нарізати кружальцями. Покласти овочі в курячий бульйон і варити до готовності. Процідити.

  2. До овочів додати оливкову олію і сметану, поперчити і посолити за смаком, і збити все у блендері до однорідної консистенції. Вилити масу назад у бульйон і ретельно розмішати (можна ще трохи збити блендером).

  3. Пармезан натерти на дрібній тертці, зелень помити і дрібно порізати.

  4. Розлити суп у поріційні тарілки, в кожну покласти ложку червоної ікри і посипати суп пармезаном та подрібненою зеленню.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал