М’ясна страва кролик у томатній пасті

М’ясна страва кролик у томатній пасті

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Час приготування: 180 min

Інгредієнти для приготування: М’ясна страва кролик у томатній пасті

  • кролик - 1 тушка,
  • цибуля - 2-3 шт.,
  • часник - 1 головка,
  • морква - 1 шт.,
  • томатна паста з м'якоттю - 4-5 ст. ложок,
  • орегано, сіль, чорний мелений перець - за смаком,
  • соняшникова олія - для смаження.

Як приготувати М’ясна страва кролик у томатній пасті

  1. Кролика помийте і промокніть паперовими рушниками. Тушку розділіть на порційні шматочки і обсмажте в соняшниковій олії.

  2. На цьому ж маслі обсмажте крупно порізану цибулю, натерту на великій тертці моркву і часник до золотистого відтінку.

  3. Цибулю, моркву, часник і м’ясо кролика викладіть в глибоку каструлю, посоліть і поперчіть за смаком, посипте орегано і додайте томатну пасту.

  4. Вміст каструлі залийте окропом, щоб рідини було трохи нижче рівня м’яса. Готуйте на слабкому вогні 1,5 години.

     Замість соняшникової олії можна і навіть краще використовувати оливкову олію. Перед приготуванням, кролика можна замочити у воді з додаванням кількох крапель оцту на кілька годин, після чого ретельно промокнути паперовим серветками і готувати.

    Кролик у томатній пасті

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал