Кролик, запечений з часником і розмарином

Кролик, запечений з часником і розмарином

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 3

Інгредієнти для приготування: Кролик, запечений з часником і розмарином

  • окіст кролика - 2-3 шт.,
  • помідори черрі - 100 г,
  • маслини (без кісточок) - 50 г,
  • оливкова олія - 100 мл,
  • часник - 5-7 зубчиків,
  • розмарин (сушений) - 1 ч. ложка,
  • сіль і чорній молотій перець - за смаком.

Як приготувати Кролик, запечений з часником і розмарином

  1. Окіст кролика обсмажте в 1 ст. ложці оливкової олії з двох боків до напівготовності.

  2. Олію що залишилася вилийте в сковорідку, розігрійте, викладіть розрізані навпіл зубчики часнику, додайте розмарин і перемішайте.

  3. Кролика перекладіть в вогнетривку форму, посоліть, поперчіть і залийте гарячою часниковою заправкою. Поруч з кроликом покладіть помідори черрі і маслини.

  4. Запікайте кролика в розігрітій до 180-200 °C духовці до готовності.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал