Крученики з морквою

Крученики з морквою

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 120 min

Інгредієнти для приготування: Крученики з морквою

  • свинина: 500 г.
  • морква: 2 шт.,
  • волоські горіхи: 100 г.
  • сіль, перець за смаком
  • часник: 3 зубчики
  • цедра з половинки лимону
  • оливкова олія: 4 ст. ложки

Як приготувати Крученики з морквою

Готуємо так:

  1. Свинину помити, нарізати як на відбивні. Відбити м’ясо, зробити маринад: у ступці розтерти 3 зубчики часнику з сіллю й перцем. Додати  цедру лимона і 3 ст. л оливкової олії. Перемішати маринад і змастити відбите м’ясо. Залишити маринуватися на 1-2 години.
  2. Натерти на дрібній тертці моркву, обсмажити її і додати потовчені  горіхи. Посолити, поперчити  і протушкувати начинку протягом 5 хвилин.  На відбивну рівномірно викласти начинку і згорнути м’ясо в трубочку. Викласти згорнуті крученики у форму, збризнути оливковою олією і поставити в розігріту духовку на 25-30 хвилин.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал