Крученики
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
4
Час приготування:
60 min
Інгредієнти для приготування: Крученики
- вирізка свиняча: 500 г.
- варена ковбаса: 100 г.
- бекон: 100 г.
- твердий сир: 200 г.
- цибуля: 1-2 шт.
- майонез: 100 г.
- часник: 1 головка
- олія: 4 ст. ложки
- сіль і перець за смаком. 300 г.
Як приготувати Крученики
Готуємо так:
1. Свинину нарізати шматками товщиною 1 см. Кожен шматок відбити з обидвох боків, посолити, поперчити.
2. Дрібно порізати цибулю і обсмажити на олії, посолити, поперчити.
3. Бекон, ковбасу і сир нарізати тоненькими шматочками.
4. На кожен шматочок свинини викласти по 1 чайній ложці смаженої цибулі, шматочку вареної ковбаси, сиру та бекона. Згорнути м’ясо рулетиками і скріпити їх зубочистками.
5. Змастити рулетки зверху майонезом і викласти на змащене олією деко. Запікатив духовці 30-40 хвилин при температурі 180 С.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Свинина, тушкована з квасолею та овочами
- М’ясна запіканка «Сонце»
- Запіканка «Чарівна квітка»
- Куряче філе з кунжутним соусом
- Ліниві вареники фігурні