Крильця-барбекю

Крильця-барбекю

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4

Інгредієнти для приготування: Крильця-барбекю

  • курячі крильця - 1 кг,
  • кетчуп (гострий) - 5 ст. ложок,
  • цибуля - 1 шт.,
  • мед - 2 ст. ложки,
  • бальзамічний оцет - 1 ст. ложка,
  • гірчиця з зернами - 1 ст. ложка,
  • оливкова олія - 2 ст. ложки,
  • сіль і чорний мелений перець - за смаком.

Як приготувати Крильця-барбекю

  1. Подрібнену цибулю змішайте з кетчупом, гірчицею, медом, оливковою олією, бальзамічним оцтом, сіллю і перцем.
  2. У приготованому маринаді замаринуйте крильця на 6-8 годин.
  3. Викладіть крильця на решітку для барбекю і готуйте на мангалі, періодично перевертаючи і змащуючи маринадом.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал