Інгредієнти для приготування: Крильця-барбекю
- курячі крильця - 1 кг,
- кетчуп (гострий) - 5 ст. ложок,
- цибуля - 1 шт.,
- мед - 2 ст. ложки,
- бальзамічний оцет - 1 ст. ложка,
- гірчиця з зернами - 1 ст. ложка,
- оливкова олія - 2 ст. ложки,
- сіль і чорний мелений перець - за смаком.
Як приготувати Крильця-барбекю
- Подрібнену цибулю змішайте з кетчупом, гірчицею, медом, оливковою олією, бальзамічним оцтом, сіллю і перцем.
- У приготованому маринаді замаринуйте крильця на 6-8 годин.
- Викладіть крильця на решітку для барбекю і готуйте на мангалі, періодично перевертаючи і змащуючи маринадом.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Курячі биточки з яйцем
- Деруни з грибним соусом
- Рис з кеш’ю
- Перець, фарширований кус-кусом
- Нормандська картопля