Кулінарний рецепт паска “Сирна”

Кулінарний рецепт паска “Сирна”

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 8

Інгредієнти для приготування: Кулінарний рецепт паска “Сирна”

  • жирний сир: 1,5-2 кг
  • сметана: 400 г
  • масло: 250 г
  • ванільний цукор: 1 пакетик
  • яйця: 4 шт.
  • цукор: 200-400 г (за смаком)
  • курага: 200 г
  • родзинки: 200 г
  • цукати: 200 г
  • кокосова стружка: 100 г
  • цукрові прикраси та посипка до паски: для оздоблення

Як приготувати Кулінарний рецепт паска “Сирна”

Готуємо так:

  1. Масло, цукор, сметану 3 яйця та ванільний цукор поєднати, поставити на вогонь та нагрівати, помішуючи, але не доводити до кипіння.
  2. Сир перекрутити через м’ясорубку. Гарячу масу влити в сир, швидко перемішати трошки остудити та додати 1 сире яйце. Додати родзинки, порізану курагу, цукати, кокосову стружку. Розкрутка сайтів у Львові
  3. Викласти масу в ємність (можні в друшляк), застелену марлею. Наверх поставити вантаж, щоб стікала зайва рідина, і поставити на ніч в холодильник. Готову паску прикрасити цукровими прикрасами та посипкою.

 

Автор рецепту: Пшенична Тамара, м. Луцьк
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал