
Кулінарний рецепт паска “Сирна”
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
8
Інгредієнти для приготування: Кулінарний рецепт паска “Сирна”
- жирний сир: 1,5-2 кг
- сметана: 400 г
- масло: 250 г
- ванільний цукор: 1 пакетик
- яйця: 4 шт.
- цукор: 200-400 г (за смаком)
- курага: 200 г
- родзинки: 200 г
- цукати: 200 г
- кокосова стружка: 100 г
- цукрові прикраси та посипка до паски: для оздоблення
Як приготувати Кулінарний рецепт паска “Сирна”
Готуємо так:
- Масло, цукор, сметану 3 яйця та ванільний цукор поєднати, поставити на вогонь та нагрівати, помішуючи, але не доводити до кипіння.
- Сир перекрутити через м’ясорубку. Гарячу масу влити в сир, швидко перемішати трошки остудити та додати 1 сире яйце. Додати родзинки, порізану курагу, цукати, кокосову стружку. Розкрутка сайтів у Львові
- Викласти масу в ємність (можні в друшляк), застелену марлею. Наверх поставити вантаж, щоб стікала зайва рідина, і поставити на ніч в холодильник. Готову паску прикрасити цукровими прикрасами та посипкою.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Медово-лимонна сирна паска
-
Заливні яйця на Великдень
-
Сирна паска з цукатами
-
Печиво “Великодні курчата”
-
Печиво “Писанки від Пасхального кролика”