Кулінарний рецепт полуничного морозива

Кулінарний рецепт полуничного морозива

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Кулінарний рецепт полуничного морозива

  • полуниця - 200 г + для прикраси,
  • лимонний сік - 3 ч. ложки,
  • вершки (20% жирності) - 200 мл,
  • вершки (35% жирності) - 200 мл,
  • цукор - 100 г,
  • жовтки - 2 шт.

Як приготувати Кулінарний рецепт полуничного морозива

  1. Полуницю подрібніть за допомогою блендера. Потім з’єднайте з лимонним соком і перемішайте.

  2. У каструлі з’єднайте НЕ жирні вершки з цукром, добре перемішайте і нагрійте на слабкому вогні.

  3. У теплу масу, поступово додайте жовтки, помішуючи. Збийте масу.

  4. Варіть до загустіння маси протягом 8 хвилин, постійно помішуючи.

  5. Отриману масу остудіть, з’єднайте зі збитими жирними вершками і полуничним пюре, перемішайте.

  6. Поставте в морозильну камеру на 4 години. Через кожні 30 хвилин діставайте масу з морозильної камери і збивайте за допомогою міксера.

  7. Дістаньте з морозилки полуничне морозиво і викладіть в креманку. Прикрасьте полуницею.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал