Інгредієнти для приготування: Кулінарний рецепт полуничного морозива
- полуниця - 200 г + для прикраси,
- лимонний сік - 3 ч. ложки,
- вершки (20% жирності) - 200 мл,
- вершки (35% жирності) - 200 мл,
- цукор - 100 г,
- жовтки - 2 шт.
Як приготувати Кулінарний рецепт полуничного морозива
-
Полуницю подрібніть за допомогою блендера. Потім з’єднайте з лимонним соком і перемішайте.
-
У каструлі з’єднайте НЕ жирні вершки з цукром, добре перемішайте і нагрійте на слабкому вогні.
-
У теплу масу, поступово додайте жовтки, помішуючи. Збийте масу.
-
Варіть до загустіння маси протягом 8 хвилин, постійно помішуючи.
-
Отриману масу остудіть, з’єднайте зі збитими жирними вершками і полуничним пюре, перемішайте.
-
Поставте в морозильну камеру на 4 години. Через кожні 30 хвилин діставайте масу з морозильної камери і збивайте за допомогою міксера.
-
Дістаньте з морозилки полуничне морозиво і викладіть в креманку. Прикрасьте полуницею.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Тістечко “Картопля”
- Рожева манна каша
- Кулінарний рецепт фруктового смузі
- Рубіновий торт
- Млинці зі шматочками шоколаду