Кулінарний рецепт полуничного варення

Кулінарний рецепт полуничного варення

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Кулінарний рецепт полуничного варення

  • полуниця - 1 кг,
  • цукор - 2 кг.

Як приготувати Кулінарний рецепт полуничного варення

  1. Помиту і обсушену полуницю пересипте в емальовану велику миску і засипте 1 кг цукру. Залиште до вечора.

  2. Поставте миску на слабкий вогонь і, постійно помішуючи, доведіть до кипіння. Кип’ятіть 5 хвилин.

  3. На наступний ранок знову проваріть, доведіть до кипіння, вимкніть вогонь. У трохи остигле варення засипте ще 1 кг цукру. Ввечері кип’ятіть варення 2-3 хвилини.

  4. Через півгодини розлийте варення по стерильним банкам і закатайте.

     Полуницю для варення краще вибирати велику або середню, і бажано не водянисту.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал