
Кулінарний рецепт салату з язиком та грибами
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
4
Час приготування:
15 min
Інгредієнти для приготування: Кулінарний рецепт салату з язиком та грибами
- відварений язик - 50 г,
- мариновані гриби - 60 г,
- яйце - 1 шт.,
- листя салату - 40 г,
- часник - 1 зубець,
- сіль і перець - за смаком,
- оцет 9% - 1 ч. ложка,
- рослинна олія - для смаження омлету і заправки салату.
Як приготувати Кулінарний рецепт салату з язиком та грибами
-
Збийте і посоліть яйце. Обсмажте омлет з двох сторін.
-
Язик, салат і яєчний омлет наріжте вузькими смужками.
-
Часник пропустіть через прес.
-
Змішайте всі інгредієнти. Модульні картини Львів
-
Змішайте рослинну олію, оцет, сіль і перець.
-
Заправте салат приготованою заправкою, перемішайте.
Залишити відповідь
3 Відповіді до Кулінарний рецепт салату з язиком та грибами
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Цікаве поєднання інгрідієнтів. Вже купила язик, завтра буду готувати салат)))
Салат гарний, але оцет вважаю зайвим , там вже є мариновані гриби,. кислоти достатньо.
Вот только что на ужин приготовили по вашему рецепту данный салат. Получил неотменно вкусной. М ы по своему вкусу еще туда добавили варенные королевские креветки, очень сочетается вкус. Как вы думаете помимо этих грибов, если добавить грибной микс из разных грибов: маслята, белый гриб, шампионьны и др., какой же вкус получится? И кстати я уже пробовал добавлять вместо майонеза просто сметану, тоже в правду вкусно получается, только нужно 1%.