Кулінарний рецепт салату з язиком та грибами

Кулінарний рецепт салату з язиком та грибами

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 15 min

Інгредієнти для приготування: Кулінарний рецепт салату з язиком та грибами

  • відварений язик - 50 г,
  • мариновані гриби - 60 г,
  • яйце - 1 шт.,
  • листя салату - 40 г,
  • часник - 1 зубець,
  • сіль і перець - за смаком,
  • оцет 9% - 1 ч. ложка,
  • рослинна олія - для смаження омлету і заправки салату.

Як приготувати Кулінарний рецепт салату з язиком та грибами

  1. Збийте і посоліть яйце. Обсмажте омлет з двох сторін.

  2. Язик, салат і яєчний омлет наріжте вузькими смужками.

  3. Часник пропустіть через прес.

  4. Змішайте всі інгредієнти. Модульні картини Львів

  5. Змішайте рослинну олію, оцет, сіль і перець.

  6. Заправте салат приготованою заправкою, перемішайте.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

3 Відповіді до Кулінарний рецепт салату з язиком та грибами

  1. Цікаве поєднання інгрідієнтів. Вже купила язик, завтра буду готувати салат)))

  2. Салат гарний, але оцет вважаю зайвим , там вже є мариновані гриби,. кислоти достатньо.

  3. Вот только что на ужин приготовили по вашему рецепту данный салат. Получил неотменно вкусной. М ы по своему вкусу еще туда добавили варенные королевские креветки, очень сочетается вкус. Как вы думаете помимо этих грибов, если добавить грибной микс из разных грибов: маслята, белый гриб, шампионьны и др., какой же вкус получится? И кстати я уже пробовал добавлять вместо майонеза просто сметану, тоже в правду вкусно получается, только нужно 1%.

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал