Кульки з телятини в клярі

Кульки з телятини в клярі

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 min

Інгредієнти для приготування: Кульки з телятини в клярі

  • телятина: 500 г
  • цибуля: 1 шт.
  • часник: 2 зубчики
  • мускатний горіх: дрібка
  • чорний мелений перець та сіль: за смаком
  • олія: для смаження
  • Для кляру
  • яйце: 1 шт.
  • молоко: 50 мл
  • борошно: 1 ст. ложка
  • олія: ½ ст. ложки
  • паприка та сіль: за смаком

Як приготувати Кульки з телятини в клярі

Готуємо так:

1. М’ясо помити і порізати на шматочки. Цибулю і часник почистити. Пропостити телятину разом з цибулею і часником двічі через м’ясорубку. Фарш посолити, поперчити, додати мускатний горіх і ретельно перемішати. Товари для акваріума

2. Для приготування кляру відділити білок від жовтка. Білок збити в густу піну, жовток розтерти з борошном і молоком, додати сіль, паприку, олію, перемішати і з’єднати зі збитим білком.

3. З фаршу сформувати кульки, вмочувати їх у кляр і обсмажувати в киплячій олії до готовності.

Фото bestcooking.narod.ru

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал