
Кульки з винограду з сиром та мигдалем
Рівень складності:
Елементарно
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
6
Час приготування:
50 min
Інгредієнти для приготування: Кульки з винограду з сиром та мигдалем
- козячий сир: 125 г
- домашній сир: 60 г
- мигдаль: 0,5 склянки
- великий виноград: 24 шт.
- зелена цибуля: 1 пучок
- десертне вино: 2 ст. ложки
- олія: для обсмажування мигдалю
- сіль, чорний мелений перець: за смаком
Як приготувати Кульки з винограду з сиром та мигдалем
Готуємо так:
- У невеликій посудині змішати козячий сир та домашній вершковий сир, ретельно перемішати, можна акуратно збити блендером. Додати до сирної маси вино, посолити та поперчити за смаком. Ретельно все перемішати та поставити в холодильник на 30 хвилин.
- Мигдаль подрібнити та обсмажити на розігрітій сковороді з невеликою кількістю олії до золотистого кольору. Дати охолонути. Купить модульные картины
- Зелену цибулю помити, обсушити та дрібно нарізати. Змішати цибулю з горіхами.
- Чайною ложкою набирати сирну масу та втискувати виноградинки в сир. З допомогою харчової плівки сформувати кульки з виноградинками всередині. Обкатати кульки в мигдально-цибульній суміші та викласти на тарілку. До подачі на стіл тримати закуску в холодильнику.
* Можна використати будь-які м’які сири за смаком. Якщо сири достатньо солені, тоді сіль можна не додавати.
Залишити відповідь
Одна відповідь до Кульки з винограду з сиром та мигдалем
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Дуже смачно, вже бачила такі рецепти, але тут надає пікантності вино. Класс: Вино та зкуска – два в одному