Кульки з винограду з сиром та мигдалем

Кульки з винограду з сиром та мигдалем

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 6
Час приготування: 50 min

Інгредієнти для приготування: Кульки з винограду з сиром та мигдалем

  • козячий сир: 125 г
  • домашній сир: 60 г
  • мигдаль: 0,5 склянки
  • великий виноград: 24 шт.
  • зелена цибуля: 1 пучок
  • десертне вино: 2 ст. ложки
  • олія: для обсмажування мигдалю
  • сіль, чорний мелений перець: за смаком

Як приготувати Кульки з винограду з сиром та мигдалем

Готуємо так:

  1. У невеликій посудині змішати козячий сир та домашній вершковий сир, ретельно перемішати, можна акуратно збити блендером. Додати до сирної маси вино, посолити та поперчити за смаком. Ретельно все перемішати та поставити в холодильник на 30 хвилин.
  2. Мигдаль подрібнити та обсмажити на розігрітій сковороді з невеликою кількістю олії до золотистого кольору. Дати охолонути. Купить модульные картины
  3. Зелену цибулю помити, обсушити та дрібно нарізати. Змішати цибулю з горіхами.
  4. Чайною ложкою набирати сирну масу та втискувати виноградинки в сир. З допомогою харчової плівки сформувати кульки з виноградинками всередині. Обкатати кульки в мигдально-цибульній суміші та викласти на тарілку. До подачі на стіл тримати закуску в холодильнику.

* Можна використати будь-які м’які сири  за смаком. Якщо сири достатньо солені, тоді сіль можна не додавати.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Одна відповідь до Кульки з винограду з сиром та мигдалем

  1. Дуже смачно, вже бачила такі рецепти, але тут надає пікантності вино. Класс: Вино та зкуска – два в одному

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал