Курча, запечене під кремом з філадельфії

Курча, запечене під кремом з філадельфії

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 2

Інгредієнти для приготування: Курча, запечене під кремом з філадельфії

  • курча (вагою близько 500 г) - 1 шт.,
  • сир філадельфія - 150 г,
  • часник - 2-3 зубчики,
  • чебрець - 10 гілочок,
  • перець чилі - 1 шт.,
  • сіль і чорній мелений перець за смаком.

Як приготувати Курча, запечене під кремом з філадельфії

  1. Перець чилі очистити від насіння і дрібно нарізати. З гілочок чебрецю зняти листочки і додати до філадельфії. Додати видавлений через часниковий прес часник і перець чилі. Все перемішати, посолити, поперчити.
  2. Курча розрізати вздовж грудки. З обох сторін змастити кремом.
  3. Запікати при температурі 180 °С протягом 30-35 хвилин. Готову страву викласти на листя салату і прикрасити чебрецем.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал