
Курча, запечене під кремом з філадельфії
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
2
Інгредієнти для приготування: Курча, запечене під кремом з філадельфії
- курча (вагою близько 500 г) - 1 шт.,
- сир філадельфія - 150 г,
- часник - 2-3 зубчики,
- чебрець - 10 гілочок,
- перець чилі - 1 шт.,
- сіль і чорній мелений перець за смаком.
Як приготувати Курча, запечене під кремом з філадельфії
- Перець чилі очистити від насіння і дрібно нарізати. З гілочок чебрецю зняти листочки і додати до філадельфії. Додати видавлений через часниковий прес часник і перець чилі. Все перемішати, посолити, поперчити.
- Курча розрізати вздовж грудки. З обох сторін змастити кремом.
- Запікати при температурі 180 °С протягом 30-35 хвилин. Готову страву викласти на листя салату і прикрасити чебрецем.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Жюльєн із рибою з грибами
-
Глазуровані курячі крильця
-
Закуска Перці “Заморські”
-
М’ясні “клубочки”
-
Угорський гуляш