Курча, запечене під кремом з філадельфії
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
2
Інгредієнти для приготування: Курча, запечене під кремом з філадельфії
- курча (вагою близько 500 г) - 1 шт.,
- сир філадельфія - 150 г,
- часник - 2-3 зубчики,
- чебрець - 10 гілочок,
- перець чилі - 1 шт.,
- сіль і чорній мелений перець за смаком.
Як приготувати Курча, запечене під кремом з філадельфії
- Перець чилі очистити від насіння і дрібно нарізати. З гілочок чебрецю зняти листочки і додати до філадельфії. Додати видавлений через часниковий прес часник і перець чилі. Все перемішати, посолити, поперчити.
- Курча розрізати вздовж грудки. З обох сторін змастити кремом.
- Запікати при температурі 180 °С протягом 30-35 хвилин. Готову страву викласти на листя салату і прикрасити чебрецем.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Картопляне пюре «Груші»
- Гаряча закуска в беконі
- Сніданок для двох
- Каннеллоні, фаршировані фетою і помідорами
- Запечена рулька