camcumgirls
Фаршировані яйця “Курчатка з яєчок”

Фаршировані яйця “Курчатка з яєчок”

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 min

Інгредієнти для приготування: Фаршировані яйця “Курчатка з яєчок”

  • яйця: 2 шт.
  • паштет курячий: 2 ст. ложки
  • плавлений сирок: 1 ст. ложка
  • бутони гвоздики та шматочки болгарського перцю: для оздоблення

Як приготувати Фаршировані яйця “Курчатка з яєчок”

Готуємо так:

  1. Яйця зварити, розрізати навпіл зигзагом (імітуючи розколоту шкарлупу яйця). Жовтки витягнути, натерти на дрібній тертці. Паштет розім’яти з сирком, обваляти в тертих жовтках.
  2. Сформувати з начинки тільце курчати, покласти в половинки яєць. З бутонів гвоздики зробити очі, з болгарського перцю – клювики та гребінці. 

 

Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал