Інгредієнти для приготування: Курка в сметанно-гірчичному соусі
- куряче філе -400 г,
- сметана -2-3 ст. ложки,
- французька гірчиця -1 ст. ложка,
- соняшникова олія -3-4 ст. ложки,
- борошно -1 ст. ложка,
- сіль, чорний мелений перець -за смаком.
Як приготувати Курка в сметанно-гірчичному соусі
- Куряче філе поріжте кубиками середнього розміру і обсмажте на розігрітій олії до появи золотистого кольору. Посоліть і поперчіть за смаком.
- У обсмажене філе додайте борошно, перемішайте і смажте ще 2-3 хвилини. Влийте киплячу воду, перемішайте, щоб борошно розчинилася у воді і не залишилося грудочок. Потім додайте сметану, перемішайте. Додайте гірчицю, перемішайте.
- Накрийте сковороду кришкою і тушкуйте до готовності курки.
- Готову курку найкраще подавати з рисом або картопляним пюре.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Спагетті з соусом
-
Короп, запечений у сметані з часником
-
Зрази з минтая з шампіньйонами
-
Риба з грибами в картопляній тарілці
-
Курячі рулетики з мигдально-м’ятною начинкою