camcumgirls
Курка в сметанно-гірчичному соусі

Курка в сметанно-гірчичному соусі

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Курка в сметанно-гірчичному соусі

  • куряче філе -400 г,
  • сметана -2-3 ст. ложки,
  • французька гірчиця -1 ст. ложка,
  • соняшникова олія -3-4 ст. ложки,
  • борошно -1 ст. ложка,
  • сіль, чорний мелений перець -за смаком.

Як приготувати Курка в сметанно-гірчичному соусі

  1. Куряче філе поріжте кубиками середнього розміру і обсмажте на розігрітій олії до появи золотистого кольору. Посоліть і поперчіть за смаком.
  2. У обсмажене філе додайте борошно, перемішайте і смажте ще 2-3 хвилини. Влийте киплячу воду, перемішайте, щоб борошно розчинилася у воді і не залишилося грудочок. Потім додайте сметану, перемішайте. Додайте гірчицю, перемішайте.
  3. Накрийте сковороду кришкою і тушкуйте до готовності курки.
  4. Готову курку найкраще подавати з рисом або картопляним пюре.
Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал