Курочка, запечена з сулугуні

Курочка, запечена з сулугуні

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 6
Час приготування: 60 min

Інгредієнти для приготування: Курочка, запечена з сулугуні

  • курка - 1 шт. (1,5 кг),
  • сулугуні - 200 г,
  • топлене масло - 20 г,
  • гранатовий сік - 0,5 склянки,
  • хмелі-сунелі, червоний мелений перець, сіль, зелень петрушки і зерна граната - за смаком.

Як приготувати Курочка, запечена з сулугуні

  1. Курку розріжте на 2 половинки.

  2. Сир поріжте соломкою, акуратно начиніть ним курку під шкіркою, зробивши надріз у грудці. Посоліть і зашийте, щоб сир не витік.

  3. Посоліть зверху, посипте хмелями-сунелями і червоним перцем.

  4. Тонко поріжте масло і покладіть зверху.

  5. Смажте в духовці при температурі 200 °С, періодично поливаючи гранатовим соком.

  6. Перед подачею курку розріжте на шматочки. Прикрасьте петрушкою і зернами граната.

курка з сулугуні

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал