Курочка, запечена з сулугуні
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
6
Час приготування:
60 min
Інгредієнти для приготування: Курочка, запечена з сулугуні
- курка - 1 шт. (1,5 кг),
- сулугуні - 200 г,
- топлене масло - 20 г,
- гранатовий сік - 0,5 склянки,
- хмелі-сунелі, червоний мелений перець, сіль, зелень петрушки і зерна граната - за смаком.
Як приготувати Курочка, запечена з сулугуні
-
Курку розріжте на 2 половинки.
-
Сир поріжте соломкою, акуратно начиніть ним курку під шкіркою, зробивши надріз у грудці. Посоліть і зашийте, щоб сир не витік.
-
Посоліть зверху, посипте хмелями-сунелями і червоним перцем.
-
Тонко поріжте масло і покладіть зверху.
-
Смажте в духовці при температурі 200 °С, періодично поливаючи гранатовим соком.
-
Перед подачею курку розріжте на шматочки. Прикрасьте петрушкою і зернами граната.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Французькі тости
- Куряче філе з брюссельською капустою
- М’ясо по-французьки з яблуками
- Різотто з білими грибами
- М’ясний рулет з яйцями