Куряче філе з ананасом та сиром

Куряче філе з ананасом та сиром

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 5
Час приготування: 60 min

Інгредієнти для приготування: Куряче філе з ананасом та сиром

  • куряче філе - 5 шт.,
  • сир домашній (9% жирності) - 1 пачка,
  • сир - 350-400 г,
  • часник - 2-3 зубчики,
  • майонез - 4-6 ст. ложок,
  • болгарський перець (червоний) - 1/4 шт.,
  • болгарський перець (жовтий) - 1/4 шт.,
  • консервовані ананаси (кільцями) - 1 банка,
  • консервовані ананаси (шматочками) - 1/2 банки,
  • рослинна олія - 5 ст. ложок,
  • свіжі овочі - для оздоблення,
  • зелень, чорний мелений перець та сіль - за смаком.

Як приготувати Куряче філе з ананасом та сиром

  1. Домашній сир помніть виделкою, додайте дрібно нарізаний часник, зелень, майонез, перець.

  2. Болгарський перець поріжте кубиками, сир натріть на тертці. Перець і третину сиру додайте до домашнього сиру, розмішайте.

  3. З ананасів злийте воду. Викладіть ананаси на паперові рушники, щоб підсушити.

  4. Виріжте філе у формі сердець. Накрийте «сердечка» пакетом або харчовою плівкою і відбийте спочатку по центральній лінії, потім збоку.

  5. Викладіть філе на змащене олією деко. Фотообои на заказ Львов

  6. З половинок кілець ананасу викладіть контур «сердечок».

  7. До сиру додайте кубики ананасів, перемішайте і викладіть суміш у серединки «сердечок». Зверху злегка присипте сиром.

  8. Запікайте в духовці при температурі 180 ºС приблизно 30 хвилин, потім підрум’яньте сир не більше 10 хвилин.

  9. Подавайте зі свіжими овочами.

Ця святкова страва, завдяки солодкуватому смаку, добре поєднується з шампанським.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Відповіді до Куряче філе з ананасом та сиром

  1. курица,ананас,сыр- всё супер,я такие готовлю-уходят на “ура”,а ещё с грибочками или с помидорками,ням-ням

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал