camcumgirls
Куряче філе з брюссельською капустою

Куряче філе з брюссельською капустою

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 45 min

Інгредієнти для приготування: Куряче філе з брюссельською капустою

  • куряче філе: 600 г.
  • брюссельська капуста : 400 г.
  • цибуля: 1 шт.
  • помідор: 1 шт.
  • сметана: 200 г.
  • майонез: 2 ст. ложки
  • олія або вершкове масло для смаження, чорний мелений перець та сіль за смаком, листя салату та зелень кропу для оздоблення

Як приготувати Куряче філе з брюссельською капустою

Готуємо так:

  1. Куряче філе помити, обсушити й нарізати невеликими шматочками. Цибулю почистити й нарізати півкружальцями. Помідор помити й нарізати кубиками.
  2. Розігріти на сковороді олію або вершкове масло, викласти цибулю і підсмажувати кілька хвилин до прозорості. Додати брюссельську капусту і обсмажувати ще 10 хвилин, а тоді перекласти в каструльку.
  3. Окремо обсмажити куряче філе до напівготовності (приблизно 10-12 хвилин). Додати куряче філе до капусти з цибулею, а зверху викласти нарізаний помідор. Посолити і поперчити за смаком, й залити сметаною, змішаною з майонезом. Тушкувати на невеликому вогні 15 хвилин. Подавати страву гарячою, оздобивши листям салату та зеленню кропу.
Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал