
Куряче філе з брюссельською капустою
Рівень складності:
Елементарно
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
4
Час приготування:
45 min
Інгредієнти для приготування: Куряче філе з брюссельською капустою
- куряче філе: 600 г.
- брюссельська капуста : 400 г.
- цибуля: 1 шт.
- помідор: 1 шт.
- сметана: 200 г.
- майонез: 2 ст. ложки
- олія або вершкове масло для смаження, чорний мелений перець та сіль за смаком, листя салату та зелень кропу для оздоблення
Як приготувати Куряче філе з брюссельською капустою
Готуємо так:
- Куряче філе помити, обсушити й нарізати невеликими шматочками. Цибулю почистити й нарізати півкружальцями. Помідор помити й нарізати кубиками.
- Розігріти на сковороді олію або вершкове масло, викласти цибулю і підсмажувати кілька хвилин до прозорості. Додати брюссельську капусту і обсмажувати ще 10 хвилин, а тоді перекласти в каструльку.
- Окремо обсмажити куряче філе до напівготовності (приблизно 10-12 хвилин). Додати куряче філе до капусти з цибулею, а зверху викласти нарізаний помідор. Посолити і поперчити за смаком, й залити сметаною, змішаною з майонезом. Тушкувати на невеликому вогні 15 хвилин. Подавати страву гарячою, оздобивши листям салату та зеленню кропу.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Котлетки-гриль
-
Картопляно-капустяні крокети
-
Паста карбонара
-
Баклажани під соусом бешамель
-
Запечене овочеве рагу