
Куряче суфле з горошком
Рівень складності:
Елементарно
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
6
Час приготування:
45 min
Інгредієнти для приготування: Куряче суфле з горошком
- куряче філе: 300 г.
- яйця: 2 шт.
- вершки 20%: 200 мл
- часник сушений: 3/4 ч. ложки
- зелений горошок : 1 чашка
- дрібка солі
Як приготувати Куряче суфле з горошком
Готуємо так:
- Філе провернути через м’ясорубку. Зелений горошок бланшувати кілька хвилин, відкинути на друшляк.
- Яйця збити в піну, додати вершки і ще трохи збити. Змішати фарш з вершково-яєчною сумішшю, додати часник і сіль, покласти горошок.
- Викласти чашу пароварки фольгою. Викласти суміш та готувати на пару 35 хв.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Шашлик із яловичини, маринований у вині
-
Запечена свинина з гірчичною скоринкою
-
Курячі кишеньки з овочами
-
Мясные рулетики
-
Куряче філе з брюссельською капустою