Куряче суфле з горошком

Куряче суфле з горошком

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 6
Час приготування: 45 min

Інгредієнти для приготування: Куряче суфле з горошком

  • куряче філе: 300 г.
  • яйця: 2 шт.
  • вершки 20%: 200 мл
  • часник сушений: 3/4 ч. ложки
  • зелений горошок : 1 чашка
  • дрібка солі

Як приготувати Куряче суфле з горошком

Готуємо так:

  1. Філе провернути через м’ясорубку. Зелений горошок бланшувати кілька хвилин, відкинути на друшляк.
  2. Яйця збити в піну, додати вершки і ще трохи збити. Змішати фарш з вершково-яєчною сумішшю, додати часник і сіль, покласти горошок.
  3. Викласти чашу пароварки фольгою. Викласти суміш та готувати на пару 35 хв.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал