
Курячі биточки з яйцем
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
6
Час приготування:
70 min
Інгредієнти для приготування: Курячі биточки з яйцем
- куряча грудка: 1 шт.,
- яйця: 3 шт.
- зелень, сіль, перець, олія за смаком, панірувальні сухарі
Як приготувати Курячі биточки з яйцем
Готуємо так:
1. Два яйця зварити. Грудинку поділити на 2 шматки. Кожен надрізати уздовж, щоб розкрити його як книжку. Злегка відбити кожен шматочок, накривши харчовою плівкою. Відбиті шматочки посолити, поперчити, посипати порізаною зеленню і в центр покласти по яйцю.
2. Шматочки звернути рулетом і сформувати 2 биточки. Обмакнути у збите яйце, потім у сухарі.
3. Обидва битка обсмажити на сковорідці до золотистого кольору з усіх сторін, поставити півгодини в духовку. Готові битки розрізати на скибочки.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Свинина, тушкована з квасолею та овочами
-
Куряче філе в китайському стилі
-
Свинина з курагою, запечена в тісті
-
Куряче філе з кунжутним соусом
-
Курка в сметанно-гірчичному соусі