camcumgirls
Курячі биточки з яйцем

Курячі биточки з яйцем

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 6
Час приготування: 70 min

Інгредієнти для приготування: Курячі биточки з яйцем

  • куряча грудка: 1 шт.,
  • яйця: 3 шт.
  • зелень, сіль, перець, олія за смаком, панірувальні сухарі

Як приготувати Курячі биточки з яйцем

Готуємо так:

1. Два яйця зварити. Грудинку поділити на 2 шматки. Кожен надрізати уздовж, щоб розкрити його як книжку. Злегка відбити кожен шматочок, накривши харчовою плівкою. Відбиті шматочки посолити, поперчити, посипати порізаною зеленню і в центр покласти по яйцю.

2. Шматочки звернути рулетом і сформувати 2 биточки. Обмакнути у збите  яйце, потім у сухарі.

3. Обидва битка обсмажити на сковорідці до золотистого кольору з усіх сторін, поставити півгодини в духовку. Готові битки розрізати на скибочки.

Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал