Курячі грудки на грилі з базиліком

Курячі грудки на грилі з базиліком

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 2
Час приготування: 90 min

Інгредієнти для приготування: Курячі грудки на грилі з базиліком

  • куряче філе: 2 шт.
  • базилік: 1 пучок
  • лимон: 1 шт.
  • оливкова олія: 1/3 склянки
  • оцет: 2 ст. ложки
  • часник: 2 зубчики
  • чорний мелений перець та сіль: за смаком

Як приготувати Курячі грудки на грилі з базиліком

Готуємо так:

1. Лимон ошпарити кип’ятком, натерти з нього цедру і вичавити сік. Часник почистити і пропустити через часникодавку. Базилік помити, обсушити і дрібно нарізати (залишити кілька листочків для оздоблення).

2. Приготувати маринад: змішати олію, оцет, лимонний сік, часник, цедру і подрібнений базилік. Поперчити, посолити і ретельно перемішати.

3. Куряче філе помити, обсушити, залити маринадом і залишити у холодильнику щонайменше на годину. Викласти курятину на гриль і пекти 20 хвилин, час від часу перевертаючи й поливаючи маринадом. Подавати страву гарячою, озлобивши листочками базиліку.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал