Курячі грудки зі шпинатом

Курячі грудки зі шпинатом

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 min

Інгредієнти для приготування: Курячі грудки зі шпинатом

  • курячі грудки - 2 шт.,
  • шпинат - 150-200 г,
  • зелень петрушки - 1 пучок,
  • лимонний сік - 1 ст. ложка,
  • пармезан (тертий) - 1 ст. ложка,
  • оливкова олія - 2 ст. ложки,
  • вершкове масло - 1 ч. ложка,
  • морська сіль і мелений чорний перець - за смаком.

Як приготувати Курячі грудки зі шпинатом

Готуємо так:

1. Розтопіть на сковороді вершкове масло, покладіть туди подрібнені шпинат і петрушку, влийте лимонний сік, перемішайте. Через хвилину зніміть з вогню.

2. Додайте пармезан, посоліть, поперчіть, перемішайте.

3. Курячі грудки надріжте таким чином, щоб вийшла кишенька, накрийте харчовою плівкою і злегка відбийте.

4. На одну половинку грудки викладіть начинку, накрийте другою половиною і скріпіть обидві частини зубочистками.

5. Змастіть з обох сторін оливковою олією, посоліть і поперчіть.

6. Обсмажте курячі грудки по 5 хвилин з кожного боку. Запечіть в духовці 10-15 хвилин.

7. Курячі грудки зі шпинатом розріжте на шматки і подавайте з зеленню і овочами.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

3 Відповіді до Курячі грудки зі шпинатом

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал