Курячі грудки зі шпинатом
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
2
Час приготування:
30 min
Інгредієнти для приготування: Курячі грудки зі шпинатом
- курячі грудки - 2 шт.,
- шпинат - 150-200 г,
- зелень петрушки - 1 пучок,
- лимонний сік - 1 ст. ложка,
- пармезан (тертий) - 1 ст. ложка,
- оливкова олія - 2 ст. ложки,
- вершкове масло - 1 ч. ложка,
- морська сіль і мелений чорний перець - за смаком.
Як приготувати Курячі грудки зі шпинатом
Готуємо так:
1. Розтопіть на сковороді вершкове масло, покладіть туди подрібнені шпинат і петрушку, влийте лимонний сік, перемішайте. Через хвилину зніміть з вогню.
2. Додайте пармезан, посоліть, поперчіть, перемішайте.
3. Курячі грудки надріжте таким чином, щоб вийшла кишенька, накрийте харчовою плівкою і злегка відбийте.
4. На одну половинку грудки викладіть начинку, накрийте другою половиною і скріпіть обидві частини зубочистками.
5. Змастіть з обох сторін оливковою олією, посоліть і поперчіть.
6. Обсмажте курячі грудки по 5 хвилин з кожного боку. Запечіть в духовці 10-15 хвилин.
7. Курячі грудки зі шпинатом розріжте на шматки і подавайте з зеленню і овочами.
Залишити відповідь до Амели-я Скасувати відповідь
3 Відповіді до Курячі грудки зі шпинатом
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Дуже смачне блюдо. Ми починаємо готувати його вже ранньою весною.
Красиві та смачні рулети, готувати можна і взимку із замороженим шпінатом
ой,какие грудки аппетитные