Курячі кульки у вершковому соусі

Курячі кульки у вершковому соусі

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 60 min

Інгредієнти для приготування: Курячі кульки у вершковому соусі

  • куряче філе - 500 г,
  • сир - 150 г,
  • вершки - 200 мл,
  • цибуля - 1 шт.,
  • яйце - 1 шт.,
  • часник - 3 зубці,
  • борошно - для панірування,
  • сіль і чорний мелений перець - за смаком.

Як приготувати Курячі кульки у вершковому соусі

  1. Куряче філе злегка відбийте і дрібно поріжте. Додайте дрібно порізану цибулю, яйце, посоліть і поперчіть, перемішайте.

  2. Форму змастіть вершками. З приготованого фаршу сформуйте кульки, обваляйте в борошні і викладіть у форму.

  3. Запікайте в розігрітій до 180 °С духовці 10-15 хвилин.

  4. Приготуйте заливку. Сир потріть на дрібній тертці, додайте пропущений через прес часник і вершки, перемішайте.

  5. Дістаньте форму з духовки, полийте заливкою кожну кульку і поставте в духовку ще на 15-20 хвилин.

     На гарнір до курячих кульок подавайте тушковані овочі або овочевий салат.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал