
Курячі роли в азіатському стилі
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
8
Час приготування:
30 min
Інгредієнти для приготування: Курячі роли в азіатському стилі
- куряче філе : 800 г.
- лаваш: 2 листи
- салат: 8-10 листків
- олія : 2 ст.л.
- соєвий соус: 2 ч.л.
- часник: 1 зубчик
- цукор: 1 ч.л.
- соус чілі : 1 ч.л.
- сіль, перець, спеції і зелень (кріп, петрушка, коріандр) до смаку
Як приготувати Курячі роли в азіатському стилі
Готуємо так:
- Куряче філе промити, обсушити, порізати смужками шириною 5-6 см, злегка відбити, посолити і додати спецій до смаку.
- Зелень і часник подрібнити, змішати, додати соєвий соус, цукор, соус чілі, 1 ст. ложку олії і сіль до смаку, ретельно перемішати.
- Викласти суміш з зелені на смужки курячого філе, скрутити з них рулетики, скріпити краї зубочистками.
- Обсмажити рулетики з усіх боків в олії, охолодити, вийняти зубочистки.
- З лаваша і листків салату нарізати смужки трошки ширші, ніж рулетики. На смужку лавашу покласти смужку салату, на край курячий рулетик і згорнути роликом. Краї скріпити зубочистками. Так само загорнути й решту рулетиків.
* Ці курячі рулети зручно брати з собою на природу – це легка та смачна закуска.
* Курячі рулетики можна загорнути у лаваш з салатом у вигляді конвертиків й обсмажити в олії.
* Замість зубочисток скріпити готові роли можна, обв’язавши їх перами зеленої цибулі.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Курка “в маслинах”
-
Сьомга у вершково-ікорному соусі
-
Паштет зі селерою
-
М’ясні кульки
-
Курочка, запечена з сулугуні