camcumgirls
Курячі рулетики з сиром і беконом

Курячі рулетики з сиром і беконом

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 min

Інгредієнти для приготування: Курячі рулетики з сиром і беконом

  • курячі грудки – 4 шт.,
  • бекон – 8 шматочків,
  • твердий сир – 4 шматочки,
  • часник – 2 зубці,
  • бульйон курячий – 50 мл,
  • оливкова олія – 3 ст. ложки,
  • прованські трави – 1 ч. ложка,
  • сіль та перець –за смаком,
  • рукола та помідори – для оздоблення.

Як приготувати Курячі рулетики з сиром і беконом

Готуємо так:

1. Курячі грудки помити і добре відбити.

2. Часник почистити, пропустити через часникодавку, додати столову ложку оливкової олії, прованські трави, сіль та перець. Цією сумішшю натерти грудки з обох боків.

3. На кожну грудку викласти шматок сиру і загорнути рулетиком. Обгорнути кожен рулетик двома шматочками бекону. Встановлення опалення Львів

4. Скріпити рулетики зубочистками й обсмажити на оливковій олії до утворення рум’яної скоринки. Тоді долити курячий бульйон, накрити сковорідку кришкою і тушкувати рулетики на маленькому вогні 4-5 хвилин. Подавати гарячими, оздобивши руколою та шматочками свіжих помідорів.

Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Одна відповідь до Курячі рулетики з сиром і беконом

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал