
Курячі рулетики з сиром і беконом
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
2
Час приготування:
30 min
Інгредієнти для приготування: Курячі рулетики з сиром і беконом
- курячі грудки – 4 шт.,
- бекон – 8 шматочків,
- твердий сир – 4 шматочки,
- часник – 2 зубці,
- бульйон курячий – 50 мл,
- оливкова олія – 3 ст. ложки,
- прованські трави – 1 ч. ложка,
- сіль та перець –за смаком,
- рукола та помідори – для оздоблення.
Як приготувати Курячі рулетики з сиром і беконом
Готуємо так:
1. Курячі грудки помити і добре відбити.
2. Часник почистити, пропустити через часникодавку, додати столову ложку оливкової олії, прованські трави, сіль та перець. Цією сумішшю натерти грудки з обох боків.
3. На кожну грудку викласти шматок сиру і загорнути рулетиком. Обгорнути кожен рулетик двома шматочками бекону. Встановлення опалення Львів
4. Скріпити рулетики зубочистками й обсмажити на оливковій олії до утворення рум’яної скоринки. Тоді долити курячий бульйон, накрити сковорідку кришкою і тушкувати рулетики на маленькому вогні 4-5 хвилин. Подавати гарячими, оздобивши руколою та шматочками свіжих помідорів.
Залишити відповідь
Одна відповідь до Курячі рулетики з сиром і беконом
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
люблю куриные рулетики ням-ням)