camcumgirls
Курячі “шашлички” з фісташками

Курячі “шашлички” з фісташками

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 60 min

Інгредієнти для приготування: Курячі “шашлички” з фісташками

  • куряче філе 4 шт.
  • фісташки: 100 г
  • яйце: 1 шт.
  • хліб: 1 шматочок
  • цибуля: 1 шт.
  • оливки без кісточок: 40 г.
  • молоко: 1 ст. ложка
  • тмин, мелений коріандр, сіль, чорний мелений перець за смаком, маслини, зелень петрушки для оздоблення

Як приготувати Курячі “шашлички” з фісташками

Готуємо так:

  1. Замочити кусочок хліба в невеликій кількості води.
  2. Куряче м’ясо промити, порізати кусочками. Пропустити м’ясо через м’ясорубку.
  3. Цибулю почистити та подрібнити. Відтиснути воду з хліба  та додати його разом з цибулею до курячого м’яса.
  4. Оливки дрібно нарізати і також додати до курячого фаршу.  Додати яйце, тмин, коріандр, посолити та поперчити за смаком. Ретельно перемішати фарш і сформувати невеликі кульки.
  5. Наповнити велику каструлю водою до половини, викласти кульки фаршу в іншу каструлю, на сито або на друшляк та готувати на парі до готовності та дрібно нарізати, або подрібнити блендером. Коли готові кульки охолонуть, обкачати кожну в фісташках.
  6. Нанизавши кульки на дерев’яні палички, зробити маленькі “шашлички”. Краї  “шашличків” оздобити маслинами. Прикрасити страву зеленню петрушки.

* Щоб легше було сформувати з фаршу кульки, час від часу змочуйте руки холодною водою.

Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал