Курячий рулет «Мармуровий»
Рівень складності:
Елементарно
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
8
Інгредієнти для приготування: Курячий рулет «Мармуровий»
- куряче філе - 700 г,
- желатин (швидкорозчинний) - 30 г,
- мелена паприка - 1 ст. ложка,
- часник - 3-4 зубці,
- сушені трави (кріп і петрушка) - 0,5 ч. ложки,
- сіль і чорний мелений перець - за смаком.
Як приготувати Курячий рулет «Мармуровий»
-
Куряче філе поріжте невеликими шматочками. Додайте подрібнений часник, паприку, зелень, перець, сіль, желатин, перемішайте.
-
Отриману масу викладіть в рукав для запікання.
-
Запікайте в розігрітій духовці протягом 50 хвилин.
-
Вийміть з духовки, охолодіть. Поставте рулет в холодильник до повного застигання желе (5-7 годин).
Залишити відповідь до Амели-я Скасувати відповідь
2 Відповіді до Курячий рулет «Мармуровий»
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
обожаю простые рецепты! Взяла на заметку
а желатин не треба розвести? сухий має бути?