Курячий рулет «Мармуровий»

Курячий рулет «Мармуровий»

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 8

Інгредієнти для приготування: Курячий рулет «Мармуровий»

  • куряче філе - 700 г,
  • желатин (швидкорозчинний) - 30 г,
  • мелена паприка - 1 ст. ложка,
  • часник - 3-4 зубці,
  • сушені трави (кріп і петрушка) - 0,5 ч. ложки,
  • сіль і чорний мелений перець - за смаком.

Як приготувати Курячий рулет «Мармуровий»

  1. Куряче філе поріжте невеликими шматочками. Додайте подрібнений часник, паприку, зелень, перець, сіль, желатин, перемішайте.

  2. Отриману масу викладіть в рукав для запікання.

  3. Запікайте в розігрітій духовці протягом 50 хвилин.

  4. Вийміть з духовки, охолодіть. Поставте рулет в холодильник до повного застигання желе (5-7 годин).

Залишити коментар

Залишити відповідь до Амели-я Скасувати відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Відповіді до Курячий рулет «Мармуровий»

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал