Курячий рулет з грибами та кукурудзою

Курячий рулет з грибами та кукурудзою

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 60 min

Інгредієнти для приготування: Курячий рулет з грибами та кукурудзою

  • куряче філе: 2 шт.
  • гриби: 300 г.
  • твердий сир: 100 г.
  • консервована кукурудза: 5 ст. ложок
  • вершки 33%: 150 мл
  • сіль, перець, базилік сушений: за смаком

Як приготувати Курячий рулет з грибами та кукурудзою

Готуємо так:

1. Помити гриби, якщо великі – порізати на шматочки і посмажити до золотистого кольору. Посолити і посипати сушеним базиліком.

2. Шматочки курячого філе помити і розрізати повздовж, але не до кінця, так, щоб утворився більший цільний шматок. М’ясо відбити, посолити і поперчити.

4. Приготувати начинку: сир натерти на великій тертці і перемішати з кукурудзою та половиною грибів.

5. Викласти начинку на шматочки філе, загорнути рулетом і закріпити краї. Загорнути рулетики в фольгу і запікати в духовці при середній температурі 40-45 хвилин.

6. Решту грибів протушкувати разом з вершками кілька хвилин на невеликому вогні і полити цим соусом рулет при подачі до столу.

* Можна брати будь-які гриби за смаком, свіжі чи заморожені.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал