Курячий рулет з яблуками

Курячий рулет з яблуками

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 6
Час приготування: 75 min

Інгредієнти для приготування: Курячий рулет з яблуками

  • курячі грудки : 700 г.
  • яблука: 2-3 шт.
  • майонез: 2-3 ст. ложки
  • зелень, приправа до курки та сіль: за смаком

Як приготувати Курячий рулет з яблуками

Готуємо так:

  1. Курячі грудки помити, обсушити, злегка відбити і викласти їх на фольгу , накладаючи одна на одну так, щоб потім можна було згорнути рулет.
  2. Яблука почистити і нарізати невеликими кубиками. Зелень помити, обсушити і дрібно нарізати.
  3. М’ясо змастити половиною майонезу, викласти яблука, посипати приправою для курки та зеленню, посолити за смаком і згорнути рулет. Обв’язати його кулфінарною ниткою, змастити зверху рештою майонезу, за бажання ще посипати зеленню та приправою до курки, загорнути у фольгу і запікати в духовці при температурі 160-180 °С близько години.

* Якщо хочете, щоб рулет зверху зарумянився, останні 10-15 хвилин запікайте його, розгорнувши фольгу.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал