Кус-кус з овочами

Кус-кус з овочами

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 min

Інгредієнти для приготування: Кус-кус з овочами

  • болгарський перець - 1 шт.,
  • цибуля - 1 шт.,
  • морква - 1 шт.,
  • кабачок - 1 шт.,
  • часник - 2 зубчики,
  • кус-кус - 200 г,
  • бульйон - 400 мл,
  • рослинна олія - 4 ст. ложки,
  • сіль - за смаком,
  • зелень петрушки - для прикраси.

Як приготувати Кус-кус з овочами

  1. Дрібно поріжте цибулю і моркву.

  2. У сотейнику розігрійте олію, покладіть цибулю і моркву і смажте, помішуючи, на середньому вогні, близько 5-6 хвилин.

  3. Дрібно наріжте перець і кабачок. Додайте в сковороду до цибулі і моркви, смажте, помішуючи, до готовності всіх овочів (близько 5-7 хвилин).

  4. Додайте в сотейник подрібнений часник і смажте 30 секунд. Влийте бульйон або воду, додайте сіль за смаком і доведіть до кипіння.

  5. Додайте кус-кус. Перемішайте, зніміть сотейник з вогню, накрийте кришкою.

  6. Коли кус-кус розпариться, розпушіть його виделкою, прикрасьте зеленню петрушки і подавайте до столу.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

3 Відповіді до Кус-кус з овочами

  1. Цікава страва, обов’язково треба спробувати приготувати. тип паче хочу схуднути. Дуже люблю рис, часто готую його та люблю експерементувати з рецептами. А страва дійсно дієтична, але не люблю болгарський перець. Може його можно не додавати, або чимось замінити, чи він повинен бути присутній в рецепті обов’язково?

    • З болгарським перцем виходить дуже смачно. Однак, оскільки ви його не любите, можете не додавати. Кулінарія – це творчість! Фантазуйте та експерементуйте, додаючи до страв улюблені продукти.

  2. Дуже смачно! Я ще інколи додаю смажене куряче філе, а перець замінюю помідором. Їмо всією сім’єю ☺

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал