Квас буряковий

Квас буряковий

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Дешево
Кількість порцій: 6

Інгредієнти для приготування: Квас буряковий

  • вода: 2 л
  • буряк (варений): 2 шт.
  • житні сухарі: 100 г.

Як приготувати Квас буряковий

Готуємо так:

  1. Варений буряк нарізати невеликими шматочками або натерти на крупній тертці, залити окропом і залишити в теплому місці на 1-2 години. Охолодити, опустити у відвар марлевий мішечок з житніми сухарями і залишити на 1 добу для бродіння. Після цього хліб забрати.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал