Квасолевий суп на свиних реберцях

Квасолевий суп на свиних реберцях

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 6

Інгредієнти для приготування: Квасолевий суп на свиних реберцях

  • свинячі реберця: 300 г.
  • консервована квасоля: 1 банка
  • картопля: 3 шт.
  • морква: 1 шт.
  • цибуля: 1 шт.
  • зелень, сіль, перець за смаком

Як приготувати Квасолевий суп на свиних реберцях

Готуємо так:

  1. Реберця залити приблизно 1,7 л води, варити бульйон півтори години. Порізати картоплю і моркву кубиками. У готовий бульйон покласти картоплю, моркву і консервовану квасолю. Варити 10 хвилин.
  2. Нарізати цибулю і обсмажити. Заправити квасолевий суп цибулею, посолити, поперчити, готувати ще 15 хв. потім  дати супу настоятися під кришкою годину-півтори і подавати зі свіжою зеленню.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал