Квасолевий суп на свиних реберцях
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
6
Інгредієнти для приготування: Квасолевий суп на свиних реберцях
- свинячі реберця: 300 г.
- консервована квасоля: 1 банка
- картопля: 3 шт.
- морква: 1 шт.
- цибуля: 1 шт.
- зелень, сіль, перець за смаком
Як приготувати Квасолевий суп на свиних реберцях
Готуємо так:
- Реберця залити приблизно 1,7 л води, варити бульйон півтори години. Порізати картоплю і моркву кубиками. У готовий бульйон покласти картоплю, моркву і консервовану квасолю. Варити 10 хвилин.
- Нарізати цибулю і обсмажити. Заправити квасолевий суп цибулею, посолити, поперчити, готувати ще 15 хв. потім дати супу настоятися під кришкою годину-півтори і подавати зі свіжою зеленню.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- М’ясні ватрушки
- Суфле «Яблучна хмаринка»
- Суп з сочевицею, копченими ковбасками і часником
- Сирний пиріг
- Молочний кисіль