Квасоля під сметанним соусом

Квасоля під сметанним соусом

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Дешево
Кількість порцій: 3
Час приготування: 35 min

Інгредієнти для приготування: Квасоля під сметанним соусом

  • квасоля біла велика варена: 2 склянки
  • цибуля шалот : 5 маленьких головок
  • часник: 5 зубчиків
  • зелень петрушки: 1/2 пучка
  • чебрець (подрібнений свіжий або сушений): 1 ст. ложка
  • олія оливкова: 3 ст. ложки
  • біле сухе вино: 1 склянка
  • сметана: 1 склянка
  • чорний мелений перець та сіль: за смаком

Як приготувати Квасоля під сметанним соусом

Готуємо так:

  1. Цибулю шалот та часник почистити, дрібно нарізати й підсмажувати на олії на невеликому вогні 10-15 хвилин.
  2. Додати чебрець, викласти квасолю й влити вино, посолити, поперчити, перемішати й витримати на вогні ще кілька хвилин, щоб усе прогрілося (до кипіння не доводити). SEO просування сайту Івано Франківськ
  3. Залити сметаною і ще кілька хвилин прогрівати. Тоді додати подрібнену зелень петрушки, перемішати й подати на гарнір до м’ясних страв чи птиці.

* Квасолю під сметанним соусом можна подавати не тільки як гарнір, а й як самостійну гарячу страву або ж у холодному вигляді як салат. У цьому випадку квасолю потрібно заправити сметаною, коли вона охолоне.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал