
Квасоля під сметанним соусом
Рівень складності:
Елементарно
Цінова категорія:
Дешево
Кількість порцій:
3
Час приготування:
35 min
Інгредієнти для приготування: Квасоля під сметанним соусом
- квасоля біла велика варена: 2 склянки
- цибуля шалот : 5 маленьких головок
- часник: 5 зубчиків
- зелень петрушки: 1/2 пучка
- чебрець (подрібнений свіжий або сушений): 1 ст. ложка
- олія оливкова: 3 ст. ложки
- біле сухе вино: 1 склянка
- сметана: 1 склянка
- чорний мелений перець та сіль: за смаком
Як приготувати Квасоля під сметанним соусом
Готуємо так:
- Цибулю шалот та часник почистити, дрібно нарізати й підсмажувати на олії на невеликому вогні 10-15 хвилин.
- Додати чебрець, викласти квасолю й влити вино, посолити, поперчити, перемішати й витримати на вогні ще кілька хвилин, щоб усе прогрілося (до кипіння не доводити). SEO просування сайту Івано Франківськ
- Залити сметаною і ще кілька хвилин прогрівати. Тоді додати подрібнену зелень петрушки, перемішати й подати на гарнір до м’ясних страв чи птиці.
* Квасолю під сметанним соусом можна подавати не тільки як гарнір, а й як самостійну гарячу страву або ж у холодному вигляді як салат. У цьому випадку квасолю потрібно заправити сметаною, коли вона охолоне.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Картошка “Объедение”
-
Цвітна капуста, запечена з сиром
-
Лимонно-м’ятне різотто
-
Ризотто по-гавайськи
-
Брюссельська капуста з рисом