
Китайські пельмені
Опубліковано 26/03/2013
Китайські пельмені поділяються на два основних види: вонтони і цзяо-цзи. У перших дуже тонка оболонка з тіста, роблять їх у формі вузлика. Другі пельмені мають форму півмісяця і більш щільне тісто. В якості начинки використовують що завгодно: свинину, баранину, птицю, рибу в поєднанні з овочами, морепродуктами і прянощами. Смажать, варять або готують китайські пельмені на пару. Подають їх разом з соусом на основі чилі або з оцтово-соєвим соусом в поєднанні з кунжутним маслом.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо переглянути:
-
Фуа-гра
-
Шавлія
-
Аранчіні
-
Мускатний горіх
-
Нут