Інгредієнти для приготування: Легкий «майонез»
- яйця (великі) - 3 шт.,
- вершковий сир - (8 % жирності) - 150 г,
- холодна вода - 1 ст. ложка,
- каєнський перець - 2 дрібки,
- білий винний оцет - 4 ч. ложки,
- сіль - 1/4 ч. ложки.
Як приготувати Легкий «майонез»
- Яйця відваріть, очистіть і остудіть.
- Білки відокремити від жовтків. До жовтків додайте холодну воду і розітріть дерев’яною ложкою в м’яку пасту. Приправте каєнским перцем і сіллю.
- Поступово додайте вершковий сир, ретельно перемішуючи після кожної порції. Влийте оцет, скуштуйте і, якщо треба, додайте ще приправ. Поставте в холодильник на кілька годин.
З легким майонезом особливо смакують овочі, запечені у духовці.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Полента з сиром та овочами
- Салат з цвітної капусти з морквою
- Салат «На швидку руку»
- Омлет зі шпинатом у пароварці
- Салат з капусти і буряка «Здоров’я»