Легкий «майонез»

Легкий «майонез»

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Дешево

Інгредієнти для приготування: Легкий «майонез»

  • яйця (великі) - 3 шт.,
  • вершковий сир - (8 % жирності) - 150 г,
  • холодна вода - 1 ст. ложка,
  • каєнський перець - 2 дрібки,
  • білий винний оцет - 4 ч. ложки,
  • сіль - 1/4 ч. ложки.

Як приготувати Легкий «майонез»

  1. Яйця відваріть, очистіть і остудіть.
  2. Білки відокремити від жовтків. До жовтків додайте холодну воду і розітріть дерев’яною ложкою в м’яку пасту. Приправте каєнским перцем і сіллю.
  3. Поступово додайте вершковий сир, ретельно перемішуючи після кожної порції. Влийте оцет, скуштуйте і, якщо треба, додайте ще приправ. Поставте в холодильник на кілька годин.

З легким майонезом особливо смакують овочі, запечені у духовці.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал