Лікер з чорноплідної горобини

Лікер з чорноплідної горобини

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Лікер з чорноплідної горобини

  • чорноплідна горобина: 100 ягід
  • вишневі листя: 100 шт
  • цукор: 800 г.
  • лимонна кислота: 2 ч. ложки
  • горілка: 2 склянки

Як приготувати Лікер з чорноплідної горобини

Готуємо так:

  1. Ягоди чорноплідної горобини і листя вишні потовкти, залити водою (800-1000 мл). Поставити на вогонь, кип’ятити 10 хв. Додати цукор, лимонну кислоту, кип’ятити на повільному вогні ще 20 хв.
  2. Остудити, процідити,  додати горілку, все ретельно перемішати. Розлити по пляшках.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал